PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik.
hiperpigmentacija
TRAJANJE POSEGA
20 - 60 min
hiperpigmentacija
ČAS OKREVANJA
odvisno od posameznika
hiperpigmentacija
ODSOTNOST Z DELA
odvisno od posameznika

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija je kožno stanje, ki se izraža v obliki ploskih, potemnelih območij kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik. Pojavi se zaradi prekomerne tvorbe melanina na določenih predelih kože. Pojavlja se v obliki pigmentnih madežev (starostne pege), ki jih povzroči izpostavljenost soncu; melazme ali kloazme (težava nosečnic), kar povzročijo hormonski vplivi; postinflamatorna hiperpigmentacija (potemnela koža po zaceljenju rane).
Glede na stanje kože se izvajajo kemični pilingi, sistem Nuderm in CFX za globljo transformacijo kože.

Obagi – C Fx sistem™

Je vodilna medicinska kozmetika v boju za lepo kožo. Je mednarodno farmacevtsko podjetje, ki so ga leta 1988 zasnovali vodilni strokovnjaki na področju medicine.
Inovativni izdelki vsebujejo učinkovite formule in dosegajo vidne rezultate v pomlajevanju kože, ki so klinično dokazani. So vodilni v odstranjevanju in transformaciji hiperpigmentacije, poškodbe kože, prezgodnjega staranja kože, aken.
Na voljo je medicinska kozmetika Obagi – C Fx sistem™, ki je primeren za uporabnike, ki imajo blage in srednje močne hiperpigmentacije, gube in fine linije, neenakomeren ton brez sijaja in si želijo pomlajevanje kože brez invazivnejših postopkov. Sistem C Fx vsebuje 5 proizvodov.

Okrevanje po kemičnem pilingu

Vzporedno s terapijo se izvajajo primerne nege doma, ves čas pa je pacient pod nadzorom in je voden z navodili za domačo nego.

Imate dodatna vprašanja o posegu?

Vse odgovore lahko izveste na našem neobvezujočem posvetu s kirurgom.

Trudimo se, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo pred, med in po posegu. Zato se o vseh želenih aspektih posega lahko dogovorite na našem strokovnem posvetu brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Datum posveta boste določili z našim operaterjem in nato po pošti prejeli vse pomembne informacije, da se boste lahko lažje pogovorili o vprašanjih, ki so pomembna za vas.

Na posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca ali nam pišite preko elektronske pošte na info@lepotni-kirurgi.si.  

Veselimo se srečanja z vami.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form