PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

MicroNeedling(Iglični dermalni valjček)

MicroNeedling je eden od postopkov brazgotinskega načina celjenja poškodbe kože.
MicroNeedling
TRAJANJE POSEGA
45 min
MicroNeedling
ČAS OKREVANJA
odvisno od posameznika
MicroNeedling
ODSOTNOST Z DELA
odvisno od posameznika

MicroNeedling

MicroNeedling je eden od postopkov brazgotinskega načina celjenja poškodbe kože. Je minimalno invaziven in nekirurški postopek za pomlajevanje kože, ki vključuje iglični dermalni valjček, na katerem je pritrjeno več sto jeklenih mikroiglic, dolžine od 0,5 do 2 mm ali več. Ta z rolanjem po koži ustvari nadzorovano poškodbo kože – kanale ali mikroranice, po katerih lahko tudi aktivne substance prodirajo globoko v kožo in tako omogočajo še boljše rezultate.
Za zapolnitev mikroranic ali kanalov se prične celjenje poškodbe kože. Sproži se proces celjenja po poškodbi, ki se na videz konča v enem dnevu. Brazgotine ni. Med procesom celjenja se spodbudi rastni faktor beta (TGF-β), posledično pa sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Poveča se debelina kožnih celic povrhnjice, izboljša se prekrvavitev starejše kože, v koži se zadržuje vlažnost.

Kdo so primerni kandidati za MicroNeedling?

Pri postopku je pomembna dolžina iglic, saj je povzročitev krvavitev potrebna za aktivacijo krvnih ploščic. S tem se sproži proces celjenja. Postopek se največkrat uporablja za ohranjanje mladostnega videza, zelo primeren je tudi za izrazite brazgotine po urezninah ali raztrganinah, opeklinah, brazgotinah po aknah, strijah.

Okrevanje

Koža lahko prve ure po tretmaju daje pekoč občutek in lahko postane rahlo rdeča.
Po tretmaju boste dobili natančna navodila za domačo nego.

Imate dodatna vprašanja o posegu?

Vse odgovore lahko izveste na našem neobvezujočem posvetu s kirurgom.

Trudimo se, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo pred, med in po posegu. Zato se o vseh želenih aspektih posega lahko dogovorite na našem strokovnem posvetu brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Datum posveta boste določili z našim operaterjem in nato po pošti prejeli vse pomembne informacije, da se boste lahko lažje pogovorili o vprašanjih, ki so pomembna za vas.

Na posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca ali nam pišite preko elektronske pošte na info@lepotni-kirurgi.si.  

Veselimo se srečanja z vami.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form