PRIJAVA NA POSVETonline naročanje

Ročna limfna drenaža po operacijah

Kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj in maščobnih oblog.
lpg
TRAJANJE POSEGA
40 min
lpg
ČAS OKREVANJA
/
lpg
ODSOTNOST Z DELA
/

Ročna limfna drenaža po operacijah

Ročna limfna drenaža je posebna masažna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik in je priporočljiva po operativnih posegih. Limfni sistem je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega obtoka. Prav tako je odgovoren za vzdrževanje volumna krvi v obtoku. To vključuje tudi stranske produkte vnetij, mrtve celice in roksine. Zato z ročno limfno drenažo spodbudimo in pospešimo zmanjšanje oteklin po operativnih posegih in vzpostaviti ravnovesja v telesu. Za učinkovitejši rezultat po liposukciji je zelo priporočljiva kombinacija z limfno drenažo in LPG Endermologie sistemom.

Imate dodatna vprašanja o posegu?

Vse odgovore lahko izveste na našem neobvezujočem posvetu s kirurgom.

Trudimo se, da vam zagotovimo vrhunsko izkušnjo pred, med in po posegu. Zato se o vseh želenih aspektih posega lahko dogovorite na našem strokovnem posvetu brez kakršnihkoli nadaljnjih obveznosti.

Datum posveta boste določili z našim operaterjem in nato po pošti prejeli vse pomembne informacije, da se boste lahko lažje pogovorili o vprašanjih, ki so pomembna za vas.

Na posvet se lahko prijavite preko spodnjega obrazca ali nam pišite preko elektronske pošte na info@lepotni-kirurgi.si.  

Veselimo se srečanja z vami.

VPRAŠAJTE NAS ali se PRIJAVITE NA POSVET S KIRURGOM SPECIALISTOM

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo ali vas kontaktiramo, da z vami poiščemo najboljši termin za posvet. Posvet je popolnoma neobvezujoč.

Hvala za vaše poslano sporočilo. Kontaktiramo vas tekom našega delovnega dne.

Oops! Something went wrong while submitting the form